När våldtäktsoffer hånas

Har läst nu en del tidnignar som har skrivit om det avslöjande om vad Sverigedemokratierna diksuterade om i en mejlkedja. Jag blir ritkigt, riktigt upprörd. Hur kan man ha mage att håna ett våldtäktsoffer på detta sätt? SOM (TOPP)POLITIKER OCKSÅ? 

Först nervärderande åsikter om kvinnor där kvinnor kallas för horor. Sen neka dom kvinnor som i partiet har varit med om sexuella trakasserier av andra manliga partikollegor. Gå på en 15 åring på grund av att pojken har skäggväxt och inte ''etniskt svenskt''. Nu hånar man en kvinna som blev gruppvåldtagen av fyra män som inte har svensk härkomst, för att hon INTE ville gå ut offentligt med det och bli anvnänd som en politisk milstolpe för högerns propaganda. Var finns respekten kan man undra? Var finns ens medmänskligheten kring att acceptera och sluta gå på människor och sånt här? SOM (TOPP)POLITIKER OCKSÅ? Ärligen, jag skiter i om detta hade varit en Socialdemokrat eller Kristedemokrat etc. Man gör INTE såhär som människa, framförallt INTE som topppolitiker!!

När man även skriver i ett mejl ''Kul ämne'' där en har blivit gruppvåldtagen är inte ens ironi. Vet inte hur man kan få ironi i bilden! Man skämtar inte om sådana seriösa saker men tydligen har man ingen vett i skallen även som politiker i dagens samhället, år 2016.

Även när man får veta att kvinnan inte först ville gå ut med det hela offentligt (vilket är HELT förstårligt!) så skriver man som politiker såhär o mejlet: ''Herregud... Hon och hennes väninna våldtogs och slogs sönder och samman av fyra afrikaner, men det är inte massinvandringen utan vår rapport som hon är rädd för. Att invandringskritiker använder hennes fall i sin argumentation får henne dessutom att känna ´samma vanmakt´ som då hon blev slagen med batong, våldtagen och sparkad i underlivet. '' och vidare svar från andra kända SD-politiker blir: '' Seriöst. Vad är det för jävla land vi lever i? Jag undrar om den här graden av indoktrinering någonsin funnits i en demokratisk stat tidigare. '' och '' Ja, riktigt sjukt. ''. Jag tror inte ens jag behöver nämna några namn för det finns redan utskrivet som säkert många av er redan vet.

Att man helt enkelt tvingar denna kvinna att tillslut gå ut med detta offentligt för att människor ska fatta att man måste respektera andras val om seriösa saker, är minsann riktigt respektlöst. Att man sedan hånar henne och drar på sig offerkoftan med ''men det är inte massinvandringen utan vår rapport som hon är rädd för'', när man redan här borde fatta vart gränsen går, är minst respektlöst, ologiskt, egoistiskt, hatiskt och hånfullt mot offret. Här är ytterligare ett tecken på hur vissa partitoppar ser på saker, och som vissa verkar blunda för!

Här är några kommentarer av många, många kommentarer där människor blundar och byter fokus. Detta är från Facebook:

Här skyller man ifrån, byter fokus från kvinnan som blir använd som milstolpe, som ett objekt för hatpropaganda. Man nekar basically till allting på ett eller annat sätt. Seriöst, detta är skandalöst! Att neka offeret på detta sätt, använda henne som ett objekt för att vinna partipoäng säger ju väldigt mycket om vilka människor vi har i vår riksdag, även vilka som går på våra gator! Jag är, som ni märker, rent ut förbannad. Att använda seriösa och hemska fall på detta sätt, skylla ifrån sanningen och allt det där.... assså jag finner inga ord! 

Ni på partitoppen borde SKÄMMAS. Ni borde AVGÅ från partiet! Ni som skriver och skyller ifrån borde också SKÄMMAS. Tänk er i andras skor för en gångs skull!😡

Hade detta hänt er hade ni säkerligen inte kännt er så glada när människor och partitoppar hånar er och skyller ifrån, samt neka händelsen! Ni hade definitivt inte velat vara i hennes skor och vilket helvete ni har gett henne nu! 😡

🍁

Kommentarer:

1 Cassandra:

Med Sverige mot rasism!

Kommentera här: