Längtar....♥

Hej! Nu är det inte länge kvar tills det är skolavslutning! :D Läääängtar så mycket!!! XD Hahaha..idag har jag gjort ett svenska prov på ordklasser....gick bra men det var segt....väldigt segt.... :S jag hoppas att jag blev godkänd iallfall ^^. Idag hade vi gympa med några ''studenter'' som jobbade typ på ett universitet och jag är förskyld så jag slapp de ''jobbiga'' passen men de var endå astråkiga så...typ ''följa Jon'' och ''Poker Origentering''...+ att i morse så skulle vi ha det 80 min långa lektion om kristendommen och alla är som vanligt trött på att lyssna på en lärare som babblar i 80 min om ingenting så idag skulle vi gå till Domkyrkan...ännu tråkigare...trodde jag skulle dö av sömnighet....Måste gå och lägga mig snart så jag lägger upp en bild snabbt här:
Som vanligt så har jag gjort denna på Pixlr.com/editor ;) Kommentera ♥
Big hugs Katte ♥

Är i Blekinge ♥

Hej! Härligt att Sverige vann igår på Eurovision ^^ Jag var så taggad när röstningen började...så nervös...lite dampig haha :D Ryssland skrämde mig dock lite haha men dom var söta men kanske inte Europas typ av musik haha ;)
Här kommer lite bilder som jag tog ganska nyligen men vi ses snart ♥

Tagga Eurovision ♥

Hej! Idag är det ESC! Eurovision Song Contest 2012! :D Har längtat skitmycket efter det! Hoppas att Sveriges bidrag vinner för i år har vi någon bra åtminstonde...okej...Eric Saade var rätt okej förra året... Idag så har jag inte gjort så mycket annat en slappat...kolalt lite igenom läxor och är fortfarande lite krasslig....det går nog över snart hoppas jag ^^ . Har varit sjuk sedan i onsdags....not fun at all :S..... Nu frågar jag er: Vilket bidrag från hela ESC tycker du var bäst (bortser från Loreen såklart ^^)? Svara gärna! ♥ Om jag ska säga min lilla favvo så är det Rumäniens bidrag med Mandinga-Zaleilah ♥ :) Typisk sommar låt för mig ^^. Här kommer en bild som jag har ritat från Pirxlr Editor :

Loreen med Euphoria ♥ Vad tycks? Skirv gärna nån kommentar här ^^ :D
Ni få ha det så bra och vi får hoppas att Sverige vinner i år ♥
Big hugs Katte ♥